Our Stories, Our Journey, Our Thoughts

27 September, 2005

Why??

Hello everybody??Long time menyepi jerr....is it bcoz my mail server down or u guys yg down to email..why???i guess every body bz with ur job.....

why I am too bored now??keje ader tp dtg sikit2..dah penat i surfed net sampai satu tahap nak muntah dibuatnyer.....

perkara yg I suka lately nie is that the heavy traffic near damansara is improved!!!yahooooo...no more headache, no more sleepy.....aman rasa....I have experienced the 2 hour journey from office to my home!!!!!!!crazyyyyy...leh sampai Ipoh tue........hopefully this will recover soon....
Lately ni leh follow 'HIKMAH'...530 sharp should be off already just bcoz Hikmah is waiting...anyone of u follow ?

So, Fida apa citer skrg nie? senyap jerr rajin2 tu calling2 la i....wan, elly, aneh, farah and the rest bila lagi nk dgr citer2 baru kat blog nie.....

okla u guys, hopefully by this weekend we can get together and chit chat...lama tak borak2 kan?
Maila yek.???????

ok..gtg now......babaiii....muahhhh!

11 Comments:

  • At September 27, 2005 11:56 AM , Anonymous Anonymous said...

    This is a excellent blog. Keep it going. I'm sure you'd be interested in How to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

     
  • At September 27, 2005 11:57 AM , Anonymous Anonymous said...

    Episode III DVD Details Revealed
    Lucasfilm announced that Star Wars: Episode III--Revenge of the Sith will debut on DVD Nov.
    Howdy!, nice little blog you have here, if you'd like a peek at my Anti Virus related site, feel free...if you like Anti Virus stuff that is.... :-)

     
  • At September 27, 2005 2:06 PM , Anonymous Elly said...

    Hope this weekend jadi. Can't wait nak mkn besar ni...hehehe

     
  • At September 27, 2005 4:27 PM , Anonymous erni said...

    heheh...segan la paks bila elly sebut mkn besar...biasla kalau nk ada event nak masak mesti takmahu menjadi masakan tue....takpala i buat yg i tahu harap2 okla boleh makan...:)

     
  • At September 28, 2005 8:38 AM , Anonymous Anonymous said...

    I folloe=w Hikmah, I love u Arman!

     
  • At September 28, 2005 11:23 AM , Anonymous Elly said...

    Hehehehe... I love Arman tooo!!!

     
  • At September 28, 2005 5:16 PM , Anonymous Anonymous said...

    Ana dalam cerita Hikmah tu character dia macam i la

     
  • At September 29, 2005 8:54 AM , Anonymous Elly said...

    Hahahaha.... Tapi Ana nyer rupa mcm i. N i tak selemah Ana, berani mempertahankan diri (sorry anonymous :P ). Tapi i tak sejahat mcm ibu eli, ibu ratna, om hasim, tante vina n lika. Kiranya i wanita melayu terakhir la... senang cerita...muahahahahaha

     
  • At September 29, 2005 11:15 AM , Anonymous wanf said...

    Waduhh pujik dirik sendirik gituh... :p

    Smlm miss tgk Arman.. ari nie kena dok depan TV ganti smlm miss dia heheh :)

     
  • At September 29, 2005 10:38 PM , Anonymous aneh said...

    wah..korang suma ni ..dlm kate trapik jam, sempat jugak nnegok hikmah yer..

    so, kirenye , aneh la yg paling teruk jamnye..sampai paling awal kurang2 8mlm..gosh...

    aneh pernah tertegok satu due episod jer..yg lain2 tu macam geram..kan bende ni macm citer ikhlas gak..ngan pelakonnye la ..aneh waktu ikhlas dulu gile nak si blazenski tu ngan teuku ryan..i felt that ryan was handsome...but now, bile ade arman...wah..cinta berpaling arah dah..hehehe

    anyways..dengar citer dari budak opis, si tamara tu nak kena rogol..kena ke ??

     
  • At September 30, 2005 8:58 AM , Anonymous Elly said...

    Tak aneh, anna tak kena rogol. Diselamat kan ngan pakcik yang dia tolong ari tu. Tapi kan, mcm pelik sket, pakcik tu ustaz, mcmana dia leh masuk kat kawasan locker kilang tempat ana keje? N selamatkan ana. mcm tak logic part tu. Apa2 pun citer ni dekat nak habis.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home